Diáře a zápisníky Moleskine
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
18.10.2012
Dárkové šeky
Chystáte se koupit některý z mnoha druhů, vazeb a barev moleskinů jako dárek a nevíte si rady, který je ten pravý? Náš nový Dárkový šek je pro vás to ... číst celé
22.08.2012
Slevové akce
Největší výprodeje sezónního zboží a průběžné slevové akce zde. Sledujte aktuality nebo facebook. Slevy platí pouze pro náš eshop a obchod Moleskine.P... číst celé
13.08.2007
Fra právě vydává
Jakub Řehák, Dny plné usínáníVerše Jakuba Řeháka (1978) hovoří o světě, který známe. Jejich nejsilnější kvalitou je konkrétnost pohledu, nikdy neochab... číst celé
Zobrazit všechny novinky


Jsme eshop oficiálního distributora zápisníků, diářů a dalších produktů Moleskine a publikací Fra pro Česko a Slovensko. Máme nejširší sortiment, novinky a výhodné slevové akce. Nabízíme několik způsobů dodání a všechny standardní druhy plateb. Doručení kurýrem DPD za 89 Kč, doručení na výdejní místo DPD za 69 Kč, Českou poštou za 79 Kč (Balík na poštu), nebo 89 Kč (Balík do ruky), u objednávek od 2000 Kč doprava zdarma. 

Další informace viz Ceník, Jak nakupovat, 
Obchodní podmínky, Zákaznická karta a Ochrana osobních údajů. Sledujte naše Novinky a Slevové akce.


GoPay

Náš kamenný obchod Moleskine najdete na Bělehradské 70, Praha 2, po–pá 12–19 h., kde si můžete vaší objednávku vyzvednout, vybrat z nejširší nabídky u nás a nebo si prohlédnout vzorky novinek. Akceptujeme všechny standardní platební karty.


Moleskine ČS


Promote your Page too

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

© Éditions Fra 2019     Obchod Moleskine, Bělehradská 70, Praha 2, tel. +420 724306565, email      Distribuce tel. +420 721058885, 606080219, email

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.